Pasitelkus stiklo matinimo ir dažymo technologijas bei jūsų fantaziją, galima pasiekti įspūdingų rezultatų. Stiklinės durys, šiuolaikinio dizaino lankstai ir laikikliai papuoš jūsų ofisą ir namus.

Tai durys kurios ne tik puikiai atrodo, bet ir taupo Jūsų vietą. Stumdomų durų sistema gali būti tvirtinama tiek, prie lubų tiek ir prie sienos. Jos puikiai tarnaus Jūsų būste arba komercinės paskirties patalpose.

Slankiojančios - statmenai judėjimo krypčiai varstomos durys dažniausiai naudojamos taupant vietą tiek gyvenamosiose, tiek komercinės paskirties patalpose. Dažnai jas varstyti yra nepatogu, todėl geriausiai pritaikomos patalpose kur durys darinėjamos retai.

Visus rekomenduojamus slankiojančių durų ir stiklo pertvarų matmenis esant poreikiui galima didinti keičiant stiklo storį, techninį sprendimą, naudojant papildomas standumo briaunas, karietėlių skaičių ar atramos taškus.

Slankiojančių durų pavaža dažniausiai būna dviejų tipų: uždaro (aliuminio profilis su apdaila) ir atviro (techno stiliaus nerudijančio plieno vamzdis su riedučių ir laikiklių sistema).

Daugiau pavyzdžių

Galimi visi slankiojančių durų pavažos tvirtinimo būdai: į lubas, prie sienos, prie stiklo ir t.t. Visose judančiose dalyse naudojama ypač atsparūs trinčiai ratukai su guoliais. Tai užtikrina tylų ir ilgaamžį durų veikimą.

PAVYZDŽIAI: