Berėmės stiklinės pertvaros - puikus technologijų taikymo, estetikos ir architektūrinių sprendimų derinys. Pasitelkus visas technologijas, visos Jūsų fantazijos ir norai tampa įgyvendinami. Savybės:

  • optiškai padidina erdvę
  • naikina ribas
  • nesuardo aplinkos vientisumo

Berėmio stiklo pertvaros - tai puikus architektūros estetikos ir funkcionalumo derinys. Taikant šias konstrukcijas savo būsto, ofiso ar visuomeninės paskirties pastatų interjeruose Jūs išsprendžiate šviesos pralaidumo klausimą. Atsiranda optinis patalpos vientisumas, išnyksta riba skirianti patalpas.

Šiandieninės berėmio stiklo technologijos naikina ribas tarp interjero ir aplinkos, leidžia atverti vidaus turinį praeiviams. Berėmės stiklo pertvaros - puikus technologijų taikymo, estetikos ir architektūrinių sprendimų derinys, neribotos galimybės interjero funkciniams sprendimams. Stiklo pertvaros optiškai padidina erdvę, naikina ribas, nesuardo aplinkos vientisumo.

Berėmės stiklo pertvaros - skaidrus ir lengvas erdvės dalinimas, naikina ribas tarp interjero ir aplinkos. Naudojamas 10 mm storio grūdintas skaidrus, matintas ir tonuotas. "Float" stiklas, tvirtinimo detalės ir furnitūra ("DORMA", "MAB", "UNISAF" ir kitų firmų) leidžia išspręsti įvairius funkcinius uždavinius.

Šiandieninės technologijos atveria naujas stiklo panaudojimo galimybes. Skaidri ir trapi medžiaga - stiklas, panaudojus šiuolaikinius apdirbimo metodus, tampa tvirta statybine medžiaga, panaudojama neįtikėtinuose architektūriniuose sprendimuose.

PAVYZDŽIAI: